Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Piskopiano - Kreta - Griekenland

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Piskopiano - Kreta


Piskopiano is een authentiek Grieks dorpje dat in de heuvels iets boven Chersonnisos ligt, wat meer in het binnenland. Verblijft u graag in een wat rustiger, sfeervolle omgeving, maar toch dichtbij het feestgedruis van Chersonissos dan is Piskopiano een uitstekende keuze. De afstand naar Chersonissos bedraagt namelijk slechts ongeveer een kilometer en is dan ook eenvoudig lopend af te leggen. Indien u geen zin heeft om de heuvel weer op te lopen terug naar uw accommodatie, kunt u natuurlijk ook een taxi nemen die u voor een klein bedrag voor de deur van uw appartement afzet. In Piskopiano vindt u een aantal winkeltjes en enkele gezellige tavernes waar u kunt genieten van de heerlijke Griekse specialiteiten.

Klik op de link van onderstaand accommodatie in Piskopiano voor meer informatie en direct online boeken:Vakantie Piskopiano - Appartementen Sunny Rose Village - Kreta Piskopiano - Appartementen Sunny Rose Village
Appartementen Sunny Rose Village is een mooi complex midden in het pittoreske dorpje Piskopiano, vlak boven Chersonissos. In het centrum van Piskopiano vindt u leuke souvenirwinkeltjes, tavernes, bars en restaurants. Het strand is op ongeveer 900 meter afstand.
Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vliegvakanties Kreta, klik hier... <<

Copyright 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen