Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Pipa - Brazilie: Hotels, bungalows, last minutes, all inclusives

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Pipa - Brazilie


Het dorpje Pipa is wel een heel bijzondere plek in de regio Natal in Brazilie. Voor de Portugezen is het dé hotspot, waar iedereen naar toe wil. U treft er kleinschalige hotelletjes en pousada's (kamers met ontbijt)aan.

De accomodaties liggen op steenworp afstand van de verschillende stranden van Pipa, zoals Praia do Golfinhos (Dolphins Beach) waar dagelijks dolfijnen worden gespot. Soms loopt u vanaf het strand de zee in en zwemmen de dolfijnen zelfs op een paar meter afstand om u heen. Praia do Amor (Love Beach) is bekend vanwege de golven die er binnenrollen en waar dan ook vele surfers hun kunsten vertonen. Een prachtig schouwspel terwijl u heerlijk op het strand ligt bij te kleuren onder de warme zon.

's Avonds is er in het dorp veel vertier. De terrassen van de gezellige barretjes zitten vol en iedere avond wordt er ergens wel iets spectaculairs georganiseerd. Zo kunt u in Grand Café genieten van een avond met live reggae-muziek en in de Lampaio bar Capoeira of Foro (Braziliaanse dans) leren.

Hotels en bungalows Pipa


Hotel Imperio do Sol 
Hotel Imperio do Sol ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Pipa. De omgeving is zeer rustig en via een mooi bospaatje loopt u in een paar minuten naar het strand van Pipa dat op 1,5 km afstand ligt.


  €599,-
Hotel Pipa Resort 
Hotel Pipa Resort ligt midden in het bruisende centrum van Pipa. Een betere ligging kunt u zich haast niet voorstellen. Het strand ligt op een steenworp afstand. De populaire boottocht langs het dolfijnenstrand vertrekt vanaf het strand onder aan de trap vanaf het hotel.


  €599,-
Bungalows Imperio do Sol 
Imperio do Sol biedt naast hotelkamers ook mooie bungalowkamers aan. Deze nette bungalows liggen verspreid over een prachtige tuin en zijn zeer geschikt voor ...


  €629,-
Bungalows Pipa Resort 
Bungalows Pipa Resort biedt een uitstekende uitgangspositie voor het maken van mooie excursies. Door de perfecte ligging en gezellige uitsraling van het resort ...


  €569,-Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor actuele zonvakantie aanbiedingen, klik hier... <<

Copyright © 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen