Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Maspalomas - Gran Canaria - Hotels en Bungalows

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Maspalomas


Maspalomas ligt op Gran Canaria, het op één na grootste eiland van de Canarische eilanden. Deze bij Spanje behorende eilanden liggen voor de kust van Marokko. Door deze zuidelijke ligging profiteert Maspalomas van een zeer grote zonzekerheid gedurende het gehele jaar, één van de redenen waarom dit tot zo’n geliefde vakantiebestemming is uitgegroeid.

Maspalomas is een mooie badplaats die speciaal voor het toerisme is opgezet en alle faciliteiten heeft die een heerlijke vakantie garanderen. Er is een schitterend lang zandstrand dat doorloopt tot in Playa del Inglés en waarlangs prachtige zandduinen liggen. Maspalomas heeft een leuk klein centrum met verschillende winkeltjes, terrasjes en restaurants, het ligt 4,5 kilometer van Playa del Inglés. Het vervoer tussen deze plaatsen is eenvoudig geregeld per openbaar vervoer of met een taxi.

Klik op de links voor meer informatie over onderstaande accomodaties, en om online te boeken.Hotel Dunas Mirador Maspalomas - Gran Canaria Hotel Dunas Mirador Maspalomas (all inclusive)
Hotel Dunas Mirador Maspalomas is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie. Het is een vrij nieuw hotel met veel faciliteiten, waaronder een groot zwembad en een jacuzzi! Verzorging is op basis van all inclusive.

Vanaf EUR 369,-


Maspalomas - Bungalows Duna Beach - Gran Canaria Bungalows Duna Beach
Bungalows Duna Beach, gelegen tussen de duinen en de golfbaan van Campo Internacional, bestaat uit een aantal bungalows verspreid over een grote tuin. Ideaal voor families met kinderen, omdat de tuin eromheen groot is.

Vanaf EUR 279,-


Suitehotel Dunas Maspalomas - Gran Canaria Suitehotel Dunas Maspalomas
Suitehotel Dunas Maspalomas is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het complex ligt bij het beschermde nationale park Palmeral en de mooie duinen van Maspalomas.

Vanaf EUR 419,-


Villa's Dunas Maspalomas - Gran Canaria Villa's Dunas Maspalomas
Villa's Dunas Maspalomas heeft sfeervolle villa's gelegen in een schitterende tropische tuin.

Vanaf EUR 329,-


Bungalows Green Oasis Maspalomas (all inclusive) Bungalows Green Oasis Maspalomas (all inclusive)
Bungalows Green Oasis Club is een heerlijk all inclusive complex. De bungalows bevinden zich in verschillende blokken rondom het zwembad en liggen in een mooie tuin met tropische planten.

Vanaf EUR 359,-


Bungalows Las Vegas Golf (all inclusive) Bungalows Las Vegas Golf (all inclusive)
Bungalows Las Vegas Golf is een gezellig complex in een rustige omgeving. De bungalows zijn netjes ingericht en u verblijft in dit complex op basis van all inclusive.

Vanaf EUR 359,-Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vakanties Gran Canaria, klik hier... <<

Copyright © 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen