Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Koutouloufari - Kreta - Griekenland

Klik hier voor het boeken van een vakantie Koutouloufari


Koutouloufari is een zeer sfeervol klein dorpje dat circa 1000 meter boven Chersonissos en het strand ligt en vooral bij Nederlanders zeer geliefd is. Dat is zeker niet voor niets, want als u hier aankomt, zult u zich direct thuisvoelen in dit bloem- en plantrijke dorpje met zijn leuke barretjes en uitstekende tavernes waar u voor een aantrekkelijke prijs heerlijk kunt eten. Probeer Restaurant Marianthi eens vanaf waar u een fenomenaal uitzicht heeft over Chersonissos.

Sunweb Vliegreizen selecteerde hier voor u een mooi en nieuw appartementencomplex, met een mooi zwembad, waar u zeker een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Chersonissos is eenvoudig lopend te bereiken. Teruglopen naar Koutouloufari duurt wat langer omdat het een hellende weg is. Natuurlijk kunt u ook een taxi nemen (kosten ca. 5,-).

Regionaal vliegen
Naar deze bestemming kunt u iedere (vertrek)dag vanaf Amsterdam vliegen. Op vrijdag ook van en naar Rotterdam en Groningen. U kiest uw vertrekplaats tijdens het boeken bij stap 5.

Klik op de links van onderstaande accommodaties voor meer informatie en direct online boeken:Vakantie Koutouloufari - Appartementen Asterias Village - Kreta Griekenland Koutouloufari - Appartementen Asterias Village
Appartementen Asterias Village zijn vrij nieuw en bieden u naast de rustige sfeer en mooie appartementen ook nog een adembenemend uitzicht over Chersonissos. Tussen Koutouloufari en Piskopiano in en op ongeveer 200 meter van het centrum van beide dorpjes.
Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vliegvakanties Kreta, klik hier... <<

Copyright 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen