Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Chania - Kreta - Griekenland

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Chania


Chania is na Heraklion de grootste stad van Kreta. Het is een oude stad die werd beďnvloed door de Turkse en Venetiaanse culturen, die hier nog steeds terug te vinden zijn. In de haven ziet u nog vele grote Venetiaanse huizen, winkels, gezellige restaurants en smalle straatjes.

’s Avonds komt het uitgaansleven op gang en dan is het hier erg gezellig. Maar er is nog meer te beleven in deze prachtige stad. Brengt u eens een bezoek aan de overdekte markthal met verse kruiden of het Archeologisch museum, dat in een Gotische kerk gevestigd is.

De accommodaties die Sunweb Vliegreizen aanbiedt, liggen in de dorpjes ten westen van Chania zoals Maleme, Platanias, Agia Marina en Stalos.

In de omgeving van deze dorpen vindt u veel natuur, mooie bergen en lange zandstranden. Maleme ligt op ongeveer 16 kilometer van het centrum van Chania en is een rustige badplaats met enkele uitgaansgelegenheden. Agia Marina en Platanias (ca. 9 km van Chania) lopen in elkaar over en beschikken beide over een breed strand en vele gezellige winkeltjes, restaurants en bars. Het plaatsje Stalos (ca. 6 km van Chania) is eigenlijk het verlengde van Agia Marina en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat het strand hier langzaam in zee afloopt. De afstand van Chania naar het lange zandstrand van Georgioupolis is circa 4 kilometer. Georgioupolis telt vele restaurants, café’s en winkels. Voor al deze dorpen geldt dat er regelmatig bussen rijden naar Chania en terug.

Klik op de links van onderstaande accommodaties in Chania voor meer informatie en direct online boeken:



Vakantie Chania - Appartementen Koukouras - Kreta - Griekenland Chania - Appartementen Koukouras
Appartementen Koukouras zijn leuke appartementen met een perfecte ligging. In een sfeervolle omgeving zult hier een fantastische vakantie beleven. Op circa 50 meter van het strand en ongeveer 50 meter van het centrum van Stalos. In de directe omgeving bevinden zich winkeltjes, restaurants en een bushalte.



Vakantie Chania - Appartementen Castro - Kreta - Griekenland Chania - Appartementen Castro - All Inclusive
Appartementen Castro zijn leuke appartementen op basis van all inclusive. Naast een mooi zwembad heeft het complex een perfecte ligging, direct aan het kiezelstrand en op ongeveer 200 meter van het centrum van Maleme.



Vakantie Chania - Thalassa Beach Resort - Kreta - Griekenland Chania - Thalassa Beach Resort
Thalassa Beach Resort is een prachtig, gloednieuw hotel met een geweldige ligging en is in de winter van 2005/2006 nieuw gebouwd. Vanuit het hotel heeft u een adembenemend uitzicht op één van de mooiste zandstranden van Kreta en het onbewoonde eilandje Thodorou.



Vakantie Chania - Hotel Castro - Kreta - Griekenland Chania - Hotel Castro
Hotel Castro is een gezellig hotel op basis van all inclusive. Naast een mooi zwembad heeft het hotel een perfecte ligging, direct aan het kiezelstrand en op ongeveer 200 meter van het centrum van Maleme.



Vakantie Chania - Hotel Creta Palm - Kreta - Griekenland Chania - Aparthotel Creta Palm
Aparthotel Creta Palm is een modern complex met ruime appartementen op ongeveer 300 meter van het centrum van Stalos en op ongeveer 40 meter van het zandstrand.



Vakantie Chania - Appartementen Palazzo Porto Platanias - Kreta - Griekenland Chania - Appartementen Palazzo Porto Platanias
Appartementen Palazzo Porto Platanias is een kleurrijk complex met hotelkamers, studio’s en appartementen. Alles met dezelfde verzorging en comfort. Het ligt direct aan het strand en op ongeveer 150 meter van het centrum van Platanias.



Vakantie Chania - Hotel Apladas Beach - Kreta - Griekenland Chania - Hotel Apladas Beach
Hotel Apladas Beach is een prima viersterren hotel. Het bestaat uit drie verdiepingen en ligt direct aan het strand en op ongeveer 1000 meter van het centrum van Platanias.



Vakantie Chania - Appartementen Canea Mare - Kreta - Griekenland Chania - Appartementen Canea Mare
Appartementen Canea Mare is een modern complex, dat onlangs gerenoveerd is. Het wordt gerund door een familie die er alles aan zal doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het ligt in het centrum van Agia Marina en op ongeveer 50 meter van het zandstrand.



Vakantie Chania - Appartementen Futura - Kreta - Griekenland Chania - Appartementen Futura
Appartementen Futura is een moden en stijlvol complex gelegen aan de hoofdweg, in het centrum van Maleme en op ongeveer 300 meter van het kiezelstrand, en is twee jaar geleden gerenoveerd.



Vakantie Chania - Hotel Palazzo Porto Platanias - Kreta - Griekenland Chania - Hotel Palazzo Porto Platanias
Hotel Palazzo Porto Platanias is een kleurrijk complex met hotelkamers, studio’s en appartementen. Alles met dezelfde verzorging en comfort. Het ligt direct aan het strand en op ongeveer 150 meter van het centrum van Platanias.




Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vliegvakanties Kreta, klik hier... <<





Copyright © 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen