Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Analipsis - Kreta - Griekenland

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Analipsis


Direct aan zee, met een heerlijk strand, ligt Analipsis, een leuke kleine badplaats met nog een echte Griekse sfeer. In het gezellige centrum van Analipsis vindt u een leuke winkelstraat, diverse barretjes en leuke restaurantjes. Ook langs het strand bevinden zich een aantal gezellige tavernes waar u, net als de Grieken zelf, tegen een aantrekkelijke prijs heerlijk kunt eten.

Analipsis ligt in een gebied met vele olijfbomen, hetgeen de Griekse sfeer nog eens extra benadrukt.

Regionaal vliegen
Naar deze bestemming kunt u iedere (vertrek)dag vanaf Amsterdam vliegen. Op vrijdag ook van en naar Rotterdam en Groningen. U kiest uw vertrekplaats tijdens het boeken bij stap 5.

Klik op de links van onderstaande accommodaties in Analipsis voor meer informatie en direct online boeken:Vakantie Analipsis - Hotel Kosta Mare Palace - Kreta - Griekenland Analipsis - Hotel Kosta Mare Palace - All Inclusive
Door een smalle weg gescheiden van het strand en op 2,5 kilometer van het centrum van Analipsis. Hotel Kosta Mare Palace is onlangs volledig verbouwd en heeft nu nog meer faciliteiten dan voorheen. U boekt dit hotel op basis van all inclusive zodat u zich tijdens uw vakantie nergens meer druk om hoeft te maken.Vakantie Analipsis - Appartementen Venus - Kreta - Griekenland Analipsis - Appartementen Venus
Appartementen Venus is een zeer sfeervol en gezellig complex dat al jaren zeer bekend en populair is bij de Nederlandse vakantieganger. Voor mensen die de voorkeur geven aan een verblijf in een uitstekend complex met een wat rustigere ligging is dit een perfecte keuze. Op slechts 200 meter van het strand en 600 meter van het gezellige kleine centrum. Op ongeveer 100 meter van de appartementen vindt u een minimarkt.
Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vliegvakanties Kreta, klik hier... <<

Copyright 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen