Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Articles

Vakantie Agios Nikolaos - Kreta - Griekenland

Klik hier voor vakantie aanbiedingen Agios Nikolaos


Agios Nikolaos is een populaire badplaats die tegen een heuvel is gebouwd en een echte Griekse sfeer uitstraalt door de vele pittoreske, smalle en steile straatjes.

In het centrum ligt een 'bodemloos' zoutwatermeer dat via de zee verbonden is met de krater van Santorini en waaraan enkele gezellige visrestaurants liggen. Er zijn twee drukke winkelstraten die vanaf het meertje tegen de heuvel op omhoog lopen en één keer per week is er een gezellige markt. In augustus is er elke avond live muziek bij het meertje of in de bioscoop/theater. 's Avonds openbaart zich in Agios Nikolaos een oud Kretenzer ritueel: de Voltà. Dit is een avondwandeling in mooie kleding (dus geen korte broeken, T-shirts en badslippers) waarbij het voornamelijk gaat om te zien en gezien te worden. Laat u meevoeren door de Kretenzer charme en neem deel aan dit dagelijks terugkerend ritueel, om vervolgens op een van de vele terrasjes nabij de haven plaats te nemen en te genieten van alle schoonheid.

De stranden van Agios Nikolaos bestaan hoofdzakelijk uit kiezel en rotsstranden.

De combinatie van sportmogelijkheden, bezienswaardigheden zoals diverse kerken of het folkloristisch museum, winkelen, excursies en een uitgebreid en gezellig uitgaansleven maken Agios Nikolaos tot een zeer aangename plaats voor een heerlijke vakantie.

Klik op de links van onderstaande accommodaties in Agios Nikolaos voor meer informatie en direct online boeken:Vakantie Agios Nikolaos - Hotel Coral All Inclusive - Kreta - Griekenland Agios Nikolaos - Hotel Coral - All Inclusive:
Hotel Coral is een mooi hotel dat slechts door de weg wordt gescheiden van de zee en het strand. Het staat ongeveer 500 meter van het centrum van Agios Nikolaos, maar de winkeltjes en terrasjes beginnen al dichterbij het hotel.Vakantie Agios Nikolaos - Appartementen Havania - Kreta - Griekenland Agios Nikolaos - Appartementen Havania:
Appartementen Havania is een gezellig complex met twintig appartementen dat direct aan zee ligt. Vanaf het zwembad heeft u dan ook een schitterend uitzicht over de baai.Vakantie Agios Nikolaos - Appartementen Dedalos - Kreta - Griekenland Agios Nikolaos - Appartementen Dedalos:
Het rustig gelegen Appartementen Dedalos is twee jaar geleden volledig gerenoveerd en het geheel is nu in typisch Kretenzer stijl opgebouwd en ingericht.Het strand en diverse bars, tavernes en winkeltjes liggen op 250 meter afstand van het appartementencomplex. Het centrum van Agios Nikolaos ligt op ongeveer 900 meter afstand.Vakantie Agios Nikolaos - Hera Village All Inclusive - Kreta - Griekenland Agios Nikolaos - Hera Village - All Inclusive:
Hera Village zijn goed verzorgde appartementen op basis van all inclusive. Rustig gelegen in een prachtige, heuvelachtige omgeving. Op circa 4 kilometer van het centrum van Agios Nikolaos en op 1500 meter afstand van het strand. De bushalte stopt voor het appartementencomplex.
Bron: Sunweb Vliegreizen

>> Voor meer vliegvakanties Kreta, klik hier... <<

Copyright © 2006
http://www.vakantie-reizen.net
Sitemap Vakantie-Reizen